Apotek online logo

Din Psykolog

Vi har gått genom Din Psykolog för att ta reda på vilka tjänster och erbjudanden man har till kunder. Läs om Din Psykolog och se vad kunder tycker längre ned på sidan.

Se erbjudanden här

Vilka är Din Psykolog?

Din Psykolog är en sida som hjälper privatpersoner att boka digitala psykologbesök. Hos Din Psykolog kan alla få snabb hjälp via deras enkla tjänst som garanterar att man får hjälp inom ett dygn. Varje digitalt psykologbesök man gör hos Din Psykolog kostar 100 kronor per tillfälle. Om man har ett frikort är det dock gratis, vilket också gäller för alla under 20 år.

Din Psykolog är en tjänst som är framtagen av företaget Din Psykolog Vård Sverige AB, som är ett svenskt aktiebolag som har sitt säte i Stockholm. Företaget arbetar främst med att förmedla vårdtjänster digitalt.

Hos Din Psykolog finns många duktiga psykologer anslutna. De har sett till att samla ett brett utbud av psykologer som har stora kunskaper när det gäller allt från ångest och depression till behandlingar inom KBT. Alla psykologer som är anslutna till Din Psykolog är dessutom legitimerade av Socialtjänsten. Detta innebär att kunderna kan känna sig trygga med att de kommer att få en proffsig och seriös behandling som uppfyller alla de krav som Socialtjänsten ställer.

Vilka typer av tjänster/produkter har Din Psykolog?

Din Psykolog är en tjänst som kopplar ihop privatpersoner med legitimerade psykologer. De erbjuder i första hand hjälp med psykologiska frågor som kan hanteras via videosamtal. Detta inkluderar exempelvis ångest, oro, depression, stress, sömnproblem, fobier, kriser och kognitiv beteendeterapi, även känt som KBT.

När man använder sig av Din Psykolog betalar man 100 kronor per besök i patientavgift. Det som Din Psykolog i första hand erbjuder är hjälp att koppla ihop privatpersoner med rätt psykologer, baserat på vilken typ av problem man har, hur man mår eller vad man vill ha hjälp med.

För att använda Din Psykolog behöver man surfa in på deras hemsida och svara på ett antal frågor. När man har gjort det vet tjänsten vilken typ av behandling man behöver och rekommenderar sedan ett antal psykologer som är specialiserade på just den behandlingen. Som kund kan man då själv välja att boka en tid med en av dessa psykologer.

Alla psykologer hos Din Psykolog är legitimerade av Socialstyrelsen. Det säkerställer att får samtala med en psykolog som är proffsig och seriös samt följer alla etiska riktlinjer.

Här nedan följer mer info om de olika typer av behandlingar som Din Psykolog erbjuder.

Ångest

Ångest är en typ av rädsla eller oro som man känner i kroppen och de allra flesta människorna har upplevt ångest någon gång i sitt liv. Själva ångesten i sig är ofarlig även om den kan upplevas som något obehagligt. Om man ofta drabbas av ångest kan det vara en bra idé att söka hjälp hos Din Psykolog.

Ångest beskrivs ofta som ett tydligt obehag som känns av psykiskt. När man drabbas av ångest kan man också känna av det fysiskt i vissa fall. Att känna sig spänd eller att få extra ont i magen kan vara tecken på ångest. Andra upplever att det känns som en tyngd över bröstet och att de får svårt att andas.

Ångest är något man kan drabbas av plötsligt och den kan också snabbt öka i intensitet. Exakt vad som utlöser ångesten skiljer sig från person till person.

Depression

Depression är en form av långvarig nedstämdhet som innebär att livet känns sämre än vad det brukar. Att drabbas av depression innebär också att ens liv påverkas negativt mer än vad ett vanligt negativt sinnestillstånd brukar påverka det.

Ett tydligt tecken på depression är att man inte längre känner någon glädje eller lust att göra sådant som man vanligtvis brukar tycka är roligt. Ett annat tecken på depression är att man anser att vardagen börjar kännas meningslös. När man drabbas av depression är det vanligt att man tappar intresset för det som händer runt omkring en.

Ungefär var sjätte person drabbas av depression någon gång under livet. Det är ungefär dubbelt så vanligt att kvinnor drabbas av depression som att män gör det.

Sömnproblem

För den som under en längre tid eller vid upprepade tillfällen drabbats av sömnproblem finns det hjälp att få genom att använda Din Psykolog för att komma i kontakt med en psykolog.

Sömnproblem är en typ av problem som inte bara finns i en form, utan i flera olika former. Vissa har problem med att somna in om nätterna. Andra har svårt att få ordentlig nattsömn eftersom de vaknar flera gånger varje natt. Ett annat sömnproblem som inte är lika vanligt men som man alltjämt kan få behandling mot är om man har svårt att vakna och ta sig upp om morgonen.

Eftersom sömnen är väldigt viktig för återhämtningen är det en bra idé att kontakta en psykolog via Din Psykolog om man lider av återkommande sömnbesvär. Genom att samtala med en psykolog kan man få tips och råd, samt olika individuellt anpassade strategier för att sova bättre.

Den vanligaste anledningen till att många drabbas av sömnproblem är stress. En av de direkta följderna av ökad stress är att kroppens vakenhet förhöjs. Man spenderar större delen av tiden på helspänn och detta gör att det blir svårare att slappna av när det är dags att sova. Ångest, depression eller någon annan typ av psykisk ohälsa kan också vara en anledning till att man drabbas av sömnproblem. Oavsett orsaken så kan det vara en god idé att boka in ett samtal med en psykolog.

Erbjuder Din Psykolog något mer, t.ex. rådgivning?

Erbjuder Din Psykolog något mer, t ex rådgivning?

Din Psykolog erbjuder rådgivning i form av terapisamtal. Dessa samtal kan te sig i många olika skepnader från behandling och terapi till rådgivning och stöd.

Hos Din Psykolog kan man få hjälp och rådgivning om man lider av exempelvis ångest, tvång, stress, sömnproblem eller en depression. De erbjuder dock inte rådgivning för den som drabbats av trauman eller behöver hjälp med relationsproblem.

När man bokar rådgivning via Din Psykolog så fungerar det på ungefär samma sätt som när man besöker en psykolog för ett samtal. Psykologen ser till att inleda med att föra samtalet på ett sätt som får kunden att känna sig trygg och bekväm. Det kan hända att patienten får börja med att svara på frågor från ett formulär. Exakt hur rådgivningen startar beror på vilken typ av problem du vill behandla. Psykologen anpassar sig även efter de svar du har angett i formuläret på Din Psykologs hemsida.

Något som är bra att känna till när man har bokat rådgivning via Din Psykolog är att psykologen följer alla de etiska riktlinjer som gäller för psykologer. Du kan också känna dig trygg med att psykologen omfattas av tystnadsplikt vilket innebär att inget du säger under samtalet delas med andra personer. Du kan också känna dig trygg med att de råd du får av din psykolog hålls hemliga och att ingen annan kommer att få ta del av dessa.

Hur bokar jag hos Din Psykolog?

För att beställa ett vårdsamtal hos Din Psykolog behöver du först och främst surfa in på deras hemsida. Där klickar du enkelt igång processen för att boka ett psykologbesök via videosamtal.

För att påbörja processen behöver du svara på ett par frågor. Detta gör du eftersom Din Psykolog behöver veta mer om dig och dina behov för att kunna matcha dig med rätt psykologer. Att svara på frågorna går snabbt och processen är väldigt enkel.

När du har svarat på frågorna analyserar Din Psykolog dina svar och matchar sedan ihop dig med ett antal psykologer som passar just dina behov bäst. Du kan då läsa mer om varje psykolog samt välja att boka en digital vårdtid hos någon utav dessa.

När tiden för ditt psykologbesök är inne loggar du sedan bara in på sajten och samtalar med psykologen, precis som vid ett fysiskt besök. Svårare än så är det inte att beställa ett digitalt psykologbesök hos Din Psykolog!

Gå till Din Psykologs hemsida

Vilka leveranssätt finns hos Din Psykolog?

När man beställer från Din Psykolog så kan man endast beställa digitala psykologbesök. Alla leveranser sker därmed direkt i telefonen eller surfplattan! Eller datorn om man så vill.

Når man har bokat ett videosamtal med en psykolog behöver man bara logga in via den enhet man föredrar och koppla upp sig mot samtalet. Det krävs alltså ingen leverans av några fysiska produkter när man har bokat ett psykologsamtal via Din Psykolog.

Hur kommer man i kontakt med Din Psykolog?

Din Psykolog har ingen aktiv kundtjänst som kunderna kan vända sig till. Däremot har de en e-postadress dit kunder kan vända sig för att få svar på eventuella frågor och funderingar.

Om det gäller omedelbar fara hänvisar Din Psykolog till att instället ringa 112 eller kontakta Mind självmordslinjen på telefonnummer 90101.

Vilket omdöme & betyg i tester & recensioner får Din Psykolog på nätet?

Din Psykolog är en relativt ny tjänst på den svenska marknaden så den har inte hunnit få särskilt många omdömen och recensioner ännu. I de tester som har gjorts har Din Psykolog dock kvitterat ut ett bra betyg.

När sajten Hälsaonline.se testade olika psykologtjänster på nätet placerade sig Din Psykolog bra i testet. Din Psykolog tilldelades betyget 4.5 av 5 vilket måste anses vara ett väldigt bra betyg.

I recensionen nämns flera anledningar till att Din Psykolog kammade hem ett högt betyg. En viktig faktor är att väntetiderna hos Din Psykolog är korta. Därför kan det vara en bra idé för den som snabbt vill träffa en psykolog att använda sig av Din Psykolog, enligt recensenterna.

Något annat som lyfts fram som en väldigt stor fördel hos DIn Psykolog är att tjänsten är väldigt billig. Patientavgiften ligger endast på 100 kronor per samtal och detta gör att många har råd att boka psykologsamtal via Din Psykolog.

Ytterligare en faktor som bidrog till att Din Psykolog fick höga betyg är att tjänsten är helt och hållet digital och fungerar på alla enheter. Det innebär att det är enkelt för kunderna att använda tjänsten oavsett om de sitter hemma i soffan eller befinner sig på resande fot.

Värt att notera är att Apohem svarat alla dessa missnöjda kunder och erbjudit hjälp med att ta ärendet vidare.

Tre bra saker med Din Psykolog

 • Det är enkelt att komma i kontakt med en psykolog via deras tjänst.
 • Alla psykologbesök är gratis om man är under 20 år eller har frikort.
 • De tar ut väldigt låga patientavgifter vilket gör tjänsten billig att använda.

Tre dåliga saker med Din Psykolog

 • De erbjuder ingen kundtjänst via chatt eller telefon.
 • De erbjuder inga avancerade psykologsamtal gällande exempelvis relationsproblem eller trauman.
 • Man måste logga in med BankID för att få tillgång till deras tjänster.

Tre av de populäraste produkterna/tjänsterna hos Din Psykolog

 • Psykologsamtal om ångest.
 • Psykologsamtal om stress.
 • Kognitiv beteendeterapi (KBT).

Se fler på Din Psykologs hemsida

Frågor och svar om Din Psykolog

Frågor & svar

Vilka äger Din Psykolog?

Din Psykolog ägs av företaget Din Psykolog Vård Sverige AB. Det är ett svenskt företag som har sitt huvudkontor i Stockholm.

Är Din Psykolog säkert?

Ja, det är säkert att använda Din Psykolog. På sajten finns bara legitimerade psykologer och samtliga omfattas av tystnadsplikt. Din Psykolog erbjuder dessutom endast säkra och pålitliga betalningsmetoder.

Hur kan man betala hos Din Psykolog?

När man är kund hos Din Psykolog kan man välja mellan flera olika betalningsmetoder. Bland annat erbjuder de betalning via Klarna där man kan välja att få faktura. Det går också bra att betala med bank- eller kreditkort.

Vilja kampanjer & rabatter har Din Psykolog?

För att se vilja aktuella kampanjer och rabatter som Din Psykolog erbjuder för tillfället behöver man surfa in på deras hemsida. För den som har frikort och den som är under 20 år är samtalen med en psykolog hos DIn Psykolog alltid gratis.

Har Din Psykolog vanliga butiker eller kliniker?

Nej, Din Psykolog har inga vanliga butiker. De erbjuder endast samtal med psykolog online och har därför ingen fysisk butik och inte heller några fysiska mottagningar.

Var levererar Din Psykolog?

Eftersom Din Psykolog är en helt och hållet digital tjänst så kan du som bor i Ale, Alingsås, Alvesta, Aneby, Arboga, Arjeplog, Arvidsjaur, Arvika, Askersund, Avesta, Bengtsfors, Berg, Bjurholm, Bjuv, Boden, Bollebygd, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Botkyrka, Boxholm, Bromölla, Bräcke, Burlöv, Båstad, Dals-Ed, Danderyd, Degerfors, Dorotea, Eda, Ekerö, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Essunga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Forshaga, Färgelanda, Gagnef, Gislaved, Gnesta, Gnosjö, Gotland, Grums, Grästorp, Gullspång, Gällivare, Gävle, Göteborg, Götene, Habo, Hagfors, Hallsberg, Hallstahammar, Halmstad, Hammarö, Haninge, Haparanda, Heby, Hedemora, Helsingborg, Herrljunga, Hjo, Hofors, Huddinge, Hudiksvall, Hultsfred, Hylte, Håbo, Hällefors, Härjedalen, Härnösand, Härryda, Hässleholm, Höganäs, Högsby, Hörby, Höör, Jokkmokk, Järfälla, Jönköping, Kalix, Kalmar, Karlsborg, Karlshamn, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kil, Kinda, Kiruna, Klippan, Knivsta, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Krokom, Kumla, Kungsbacka, Kungsör, Kungälv, Kävlinge, Köping, Laholm, Landskrona, Laxå, Lekeberg, Leksand, Lerum, Lessebo, Lidingö, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljungby, Ljusdal, Ljusnarsberg, Lomma, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Lysekil, Malmö, Malung, Malå, Mariestad, Mark, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mullsjö, Munkedal, Munkfors, Mölndal, Mönsterås, Mörbylånga, Nacka, Nora, Norberg, Nordanstig, Nordmaling, Norrköping, Norrtälje, Norsjö, Nybro, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Ockelbo, Olofström, Orsa, Orust, Osby, Oskarshamn, Ovanåker, Oxelösund, Pajala, Partille, Perstorp, Piteå, Ragunda, Robertsfors, Ronneby, Rättvik, Sala, Salem, Sandviken, Sigtuna, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skellefteå, Skinnskatteberg, Skurup, Skövde, Smedjebacken, Sollefteå, Sollentuna, Solna, Sorsele, Sotenäs, Staffanstorp, Stenungsund, Stockholm, Storfors, Storuman, Strängnäs, Strömstad, Strömsund, Sundbyberg, Sundsvall, Sunne, Surahammar, Svalöv, Svedala, Svenljunga, Säffle, Säter, Sävsjö, Söderhamn, Söderköping, Södertälje, Sölvesborg, Tanum, Tibro, Tidaholm, Tierp, Timrå, Tingsryd, Tjörn, Tomelilla, Torsby, Torsås, Tranemo, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Tyresö, Täby, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Uppsala, Uppvidinge, Vadstena, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vansbro, Vara, Varberg, Vaxholm, Vellinge, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Vindeln, Vingåker, Vårgårda, Vänersborg, Vännäs, Värmdö, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ydre, Ystad, Åmål, Ånge, Åre, Årjäng, Åsele, Åstorp, Åtvidaberg, Älmhult, Älvdalen, Älvkarleby, Älvsbyn, Ängelholm, Öckerö, Ödeshög, Örebro, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östersund, Österåker, Östhammar, Östra Göinge, Överkalix, Övertorneå använda tjänsten.

Är Din Psykolog ett bra val?

Ja, Din Psykolog är ett väldigt bra val då de erbjuder videosamtal med en psykolog till ett billigt pris.

Apotek & vård på nätet i maj 2024:


MEDS

 • Ett av Sveriges populäraste apotek med ett enormt utbud och bra priser.
 • Snabb frakt via Citymail, Airmee, Instabox, Postnord m.fl.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

DOZ Apotek

 • DOZ, f.d. Lloyds Apotek finns även på nätet.
 • Snabb frakt via Postnord, Instabox och Best hemleverans.
 • Alltid möjölighet till fri frakt när du handlar.

Apotek365

 • Produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel.
 • Frakt med Postnord och DHL till ombud eller hem.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

Svensk Hälsokost

 • En butik på nätet som är specialister på hälsokost.
 • Snabb frakt och upp till hela 8 leveranssätt.
 • Handla för minst 100 kr så får du fri frakt.

Din Psykolog

 • Väldigt låga patientavgifter vilket gör tjänsten billig.
 • Gratis om man är under 20 år eller har frikort.
 • Enkelt att komma i kontakt med en psykolog.

Memira

 • Memira Eyecenter utför över 20.000 synkorrigerande operationer varje år.
 • Finns i över 50 städer i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.
 • Gratis undersökning inför ögonlaser och linsbyte.

Swemed

 • Erbjuder möbler, utrustningar och engångsartiklar inom vård och hälsa.
 • Bra personlig kundservice som kan hjälpa dig inför ditt köp.
 • Produkter med hög kvalitet och säkerhet.