Apotek online logo

Apotek med snabbast leverans 2023

Att handla på apotek på nätet har blivit väldigt vanligt nuförtiden och en stor anledning till det är att så många nätapotek erbjuder snabba leveranser. Det går snabbt att klicka hem varor från apotek på nätet. Ofta har man produkterna i brevlådan inom en eller två dagar från att man beställt dem.

Apotek med snabbast leverans

Olika fraktalternativ och frakttider

När man handlar på apotek på nätet och beställer produkter med hemleverans så finns det flera olika fraktalternativ att välja mellan. Vilka frakttider som gäller skiljer sig också mycket beroende på vilket apotek man handlar från samt vilket fraktsätt man väljer.

Hos de flesta apotek på nätet går det att välja hemleverans med hjälp av någon pålitlig distributör. Många använder sig av utkörningsfirmor som PostNord, Early Bird, DHL och Schenker och dessa levererar ofta produkterna mycket snabbt. Vanligtvis har kunden sina produkter levererade hem inom en till två dagar från den dag då beställningen genomförs. Det kan dröja ytterligare någon dag hos vissa butik om man genomför beställningen under helgen.

Fördelar med att handla hos apotek med snabbast leverans

Det finns flera fördelar med att handla hos de apotek som har snabbast leverans. Den största och mest självklara fördelen är att man snabbt kan börja använda sina produkter när man väl har beställt dem. Just apoteksvaror, mediciner och läkemedel är ofta saker som man vill börja använda så fort som möjligt när man beställer dem så att få hem produkterna snabbt är något som många kunder uppskattar.

En annan fördel med att handla hos apotek med snabbast leverans är att man inte behöver planera sina inköp. Det är till exempel svårt att på förhand veta när man behöver exempelvis värktabletter eller halstabletter. När man handlar hos apotek med snabb leverans så kan man vänta tills man verkligen behöver dessa produkter och sedan beställa dem med vetskapen om att de snart levereras hem till dörren.

Vissa apotek på nätet erbjuder leveranser redan samma dag eller kväll. Detta gäller främst i Stockholm och andra stora städer men hos vissa apotek går det att få så snabba leveranser även på fler orter. Andra apotek som har relativt snabba leveranser kan garantera att produkterna kommer fram inom en till två arbetsdagar. Om man inte har akut behov av produkterna man beställt kan detta också vara en bra lösning.

Apotek med snabbast leveranser hem

När man handlar produkter från ett apotek på nätet finns det flera sätt att få sina produkter på. Vanligast är att beställa hemleverans där apoteket skickar produkterna med ett ombud som levererar dem till dörren eller brevlådan. Detta är det överlägset vanligaste sättet som kunder vill ha sina leveranser när de beställer produkter från ett apotek på nätet. Här har apotek med snabbast leveranser en klar fördel eftersom många kunder vill få sina produkter levererade hem så fort som möjligt.

En annan lösning är att beställa produkterna online och sedan hämta ut dem i ett fysiskt apotek. Detta är ett sätt som bland annat DOZ Apotek erbjuder. Hos DOZ Apotek kan kunderna som beställer en vara på nätet vanligtvis hämta ut produkten som tidigast två timmar senare på ett fysiskt apotek. Det är dock inte den enda lösningen DOZ Apotek erbjuder, det går också att beställa produkter med hemleverans.

Ytterligare en lösning är att apoteket skickar paketet med produkterna som kunden har beställt till ett ombud. Här finns både bemannade ombud där kunden går upp till en kassör eller kassörska och anger sitt ordernummer för att hämta ut paketet. Men det finns också ombud i form av boxar där kunden hämtar ut sitt paket med hjälp av den kod som de får från apoteket där de beställt varor. Instabox och Budbee är två företag som erbjuder den här utlämningstjänsten.

Hitta apotek med snabbast leverans

Det finns flera saker att tänka på när man letar efter ett apotek med snabbast leverans. Det första är att leveranstiderna skiljer sig beroende på var i landet du bor. För den som bor i Stockholm finns fler möjligheter att få snabba leveranser än den som bor i Norrlands inland. Så det är viktigt att jämföra olika apotek och se hur snabba leveranser de erbjuder där du bor.

En annan sak som är viktig att titta efter när man vill hitta apotek med snabbast leverans är vilka olika leveransalternativ de olika apoteken erbjuder. Vissa apotek kanske har en standardleverans som tar ett visst antal dagar men som mot en liten slant erbjuder snabbare alternativ som tar betydligt färre dagar.

Ytterligare en sak att hålla ögonen på är vad frakten kostar. Vissa apotek kan erbjuda blixtsnabba leveranser men ta med kostnaden i beräkningen eftersom den kan skilja sig mycket mellan olika apotek och leveranssätt.

Spara pengar och få dagen efter

Hos flera apotek online kan du med hjälp av ett standardalternativ när det gäller leverans spara pengar och få dagen efter. Detta är något som gäller de som erbjuder fri frakt med vissa leveransalternativ som fortfarande är relativt snabba.

Information om detta hittar du på respektive apoteks hemsida där det står vilka fraktalternativ som finns, hur mycket de kostar samt hur snabba leveranser de erbjuder.

Frågor och svar

Frågor & svar

Hur snabb leverans har Apohem?

Hur snabbt leveransen kommer från Apohem beror helt på vilket leveranssätt du väljer och var du bor i landet. Om du bor i Stockholm kan du få din leverans från Apohem samma kväll med Best, Budbee eller Instabox. Annars levererar Apohem normalt inom 1-2 arbetsdagar i hela landet.

Hur snabb leverans har DOZ Apotek (DOZ Apotek)?

Hur snabbt din leverans från Doz använder skiljer sig beroende på vilket leveranssätt du valt. DOZ erbjuder flera olika leveranssätt och leveranstiden är mellan noll och tre arbetsdagar.

Hur snabb leverans har MEDS?

MEDS levererar samma kväll i flera svenska stora städer om beställningen sker innan klockan 11.00 på förmiddagen. Annars kommer leveransen vanligtvis dagen därpå.

Hur snabb leverans har Apotek365?

Standardvalet hos Apotek365 är att skicka ditt paket med posten. Om paketet inte är för stort beräknas det vara framme inom två till fyra arbetsdagar. Det går att manuellt välja andra leveranssätt hos Apotek365 och leveransen tar då en till två arbetsdagar.

Apotek & vård på nätet i september 2023:


MEDS

 • Ett av Sveriges populäraste apotek med ett enormt utbud och bra priser.
 • Snabb frakt via Citymail, Airmee, Instabox, Postnord m.fl.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

Apohem

 • Hämta ut receptbelagda mediciner & handla hälsoprodukter.
 • Snabb leverans via Postnord, Instabox, Budbee m.fl.
 • Handla för minst 199 kr så får du fri frakt.

DOZ Apotek

 • DOZ, f.d. Lloyds Apotek finns även på nätet.
 • Snabb frakt via Postnord, Instabox och Best hemleverans.
 • Alltid möjölighet till fri frakt när du handlar.

Apotek365

 • Produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel.
 • Frakt med Postnord och DHL till ombud eller hem.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

Svensk Hälsokost

 • En butik på nätet som är specialister på hälsokost.
 • Snabb frakt och upp till hela 8 leveranssätt.
 • Handla för minst 100 kr så får du fri frakt.

Kry

 • Sjuksköterskor, läkare och psykologer i mobilen.
 • Få vård och hjälp via videosamtal i Krys app.
 • Ladda ned appen för att komma igång.

Doktor.se

 • Doktor.se låter dig chatta med läkare i mobilen.
 • Få hjälp var som helst bara du har appen.
 • Ladda ned appen till din iPhone eller Android idag.

Din Psykolog

 • Väldigt låga patientavgifter vilket gör tjänsten billig.
 • Gratis om man är under 20 år eller har frikort.
 • Enkelt att komma i kontakt med en psykolog.

Memira

 • Memira Eyecenter utför över 20.000 synkorrigerande operationer varje år.
 • Finns i över 50 städer i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.
 • Gratis undersökning inför ögonlaser och linsbyte.

Swemed

 • Erbjuder möbler, utrustningar och engångsartiklar inom vård och hälsa.
 • Bra personlig kundservice som kan hjälpa dig inför ditt köp.
 • Produkter med hög kvalitet och säkerhet.