Apotek online logo

Svensk Hälsokost

Svensk Hälsokost är en butik på nätet som är specialister på hälsokost. De har massor av produkter för alla som vill skaffa sig en hälsosammare livsstil. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om Svensk Hälsokost.

Se erbjudanden här

Vilka är Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost är en butik på nätet som hjälper folk att uppnå en hälsosam livsstil. I sitt sortiment har de massor av produkter som passar alla som är intresserade av hälsa, träning och välmående. I sitt sortiment har de massor av naturliga produkter.

Svensk Hälsokost ingår i en koncern där moderbolaget är Svenskt Kosttillskott. Även Svensk Hälsokost säljer kosttillskott i sin butik och de erbjuder även växtbaserade läkemedel som blivit godkända av läkemedelsverket, hudvårdsprodukter som är både naturliga och ekologiska, ekologiska livsmedel samt träningstillbehör från välkända märken som håller högsta kvalitet.

När man besöker deras sajt så inser man snabbt att Svensk Hälsokost är mer än bara en butik på nätet. Personerna bakom företaget vill inspirera alla kunder till en hälsosam och aktiv livsstil och detta gör de genom att erbjuda produkter på det temat men också genom att erbjuda artiklar och nyhetsbrev där kunderna får hjälp med att ta hand om sig själva fysiskt och mentalt.

Svensk Hälsokost levererar bara kvalitetssäkrade produkter så att kunderna kan känna sig trygga i det faktum att de får produkter som håller absolut högsta kvalitet. Alla produkter kontrolleras noga och samtliga produceras i fabriker som håller HACCP-standard.

Svensk Hälsokost är en butik som följer alla livsmedelsverkets rekommendationer. De är också noga med att se till så att inga produkter de säljer innehåller några ämnen som är förbjudna eller dopingklassade.

Vilka typer av tjänster/produkter har Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost har ett stort utbud av produkter i sitt sortiment. Som namnet antyder så fokuserar de främst på hälsokost men de har också många andra varor i butiken. För att ta några exempel så kan vi nämna att Svensk Hälsokost har allt från smink och hårvårdsprodukter till luftrenare, tofflor och sandaler.

Många av produkterna inom kategorin hälsokost är sådana som Svensk Hälsokost själva tillverkar och säljer. De flesta av butikens egna produkter tillverkas i Sverige så att Svensk Hälsokost kan värna om både miljön samt kunna kontrollera tillverkningen så att den färdiga produkten håller högsta kvalitet.

Svensk Hälsokost ligger bakom flera populära märken. Här nedan går vi igenom vilka olika egna märken som Svensk Hälsokost lyfter fram i butiken.

Healthwell

Healthwell är ett av Svensk Hälsokosts egna märken inom kosttillskott. Märket kännetecknas av att de erbjuder kosttillskott av högsta kvalitet till rimliga priser. Healthwell lanserades 2011 och har sedan starten fått många kunder i hela Sverige.

Healthwell erbjuder ett stort utbud av produkter som bland annat vitaminer, mineraler, fettsyror som är nyttiga samt livsmedel. Alla produkter som är framtagna av Healthwell är ekologiska och flera av produkterna passar utmärkt för vegetarianer. De Healthwell-produkter som har märkningen Vegetarian Friendly är tillverkade från vegetabilier. Två exempel på sådana produkter är kapslar och tabletter. Kapslarna är sammansatta av cellulosa och tabletterna av naturlig kokosolja.

Healthwell PURE

Denna produktserie består av produkter som innehåller rena och naturliga ingredienser. Här finns bland annat de finaste oljorna som Svensk Hälsokost säljer i sin webbutik. Vissa av oljorna som ingår i Healthwell PURE kan användas både till matlagning och skönhetsprodukter.

I den här produktserien finns också ekologiska oljor som är kallpressade. Dessa oljor passar utmärkt om man vill laga en finare måltid.

Under märket Healthwell PURE har Svensk Hälsokost också tagit fram eteriska oljor som passar perfekt till hudvård och aromaterapi. Produkterna i serien Healthwell PURE passar perfekt för alla som vill unna sig lyxigare produkter för att ta hand om sig själv.

Healthwell QURE

I produktserien Healthwell QURE från Svensk Hälsokost ingår flera moderna kosttillskott vars innehåll är både terapeutiskt och högdoserat. Healthwell QURE är utvecklat som ett komplement till det resterande hälsosortimentet som finns i butiken hos Svensk Hälsokost.

Healthwell QURE innehållerr bland annat så kallade liposomala kosttillskott som har en överträffad biotillgänglighet. Tillskotten är framtagna med hjälp av avancerad teknologi där en slags fettbubblor används för att kapsla in och skydda de värdefulla näringsämnena.

Core

I butiken hos Svensk Hälsokost erbjuder de också många produkter från sitt eget märke Core. I den här produktserien finns allt från vitaminer och mineraler till proteinpulver – kort och gott sådant som den som har en aktiv livsstil behöver för att komplettera sin kost.

Produkterna i serien Core är framtagna i samarbete med idrottare på högsta nivå, näringsfysiologer och andra experter. Alla produkter i Core-serien har syftet att hjälpa kunden att förbättra sina resultat och nå sina träningsmål.

Erbjuder Svensk Hälsokost något mer, t.ex. rådgivning?

Erbjuder Svensk Hälsokost något mer, t.ex rådgivning?

Ja, Svensk Hälsokost erbjuder rådgivning i form av välskrivna och djupgående artiklar och ett populärt nyhetsbrev. De erbjuder också spännande recept som är hälsosamma och samtidigt smakar gott.

Hur beställer jag hos Svensk Hälsokost?

Att beställa hos Svensk Hälsokost är enkelt och går till på ungefär samma sätt som hos de flesta webbutiker. Först botaniserar du bland butikens sortiment och väljer ut den produkt eller de produkter som du vill beställa. När du har gjort det går du vidare till kassan anger du din adress dit du vill ha din beställning levererad.

När detta är gjort går du vidare till betalningen. Så fort du har betalat är din beställning klar. Så enkelt är det att beställa produkter från Svensk Hälsokost.

Gå till Svensk Hälsokosts hemsida

Vilka leveranssätt finns hos Svensk Hälsokost?

När man genomför en beställning från Svensk Hälsokost kan man välja mellan många olika leveransalternativ. Värt att notera är att när man beställer för över 100 kronor så erbjuder Svensk Hälsokost alltid ett fraktfritt alternativ.

Här nedan går vi igenom de olika leveransalternativen som Svensk Hälsokost erbjuder.

Budbee

Om man väljer att få sin leverans med Budbee så får man sin beställning levererad hem med bud under kvällstid. Detta alternativ går inte att välja över hela Sverige men i de flesta storstäder fungerar det. Leveranserna sker på vardagskvällar mellan 17 och 22.

Budbee Box

Väljer man detta alternativ levereras beställningen med expressfrakt till en förvaringsbox. Man kan då själv hämta ut sitt paket när man vill med hjälp av en kod. Detta alternativ passar den som vill ha en snabb leverans då Budbee levererar varorna inom 0-1 dagar.

Bring hemleverans

Om man väljer hemleverans med Bring så levereras varorna hem till den adress man angivit inom en till fyra vardagar beroende på var i Sverige man bor.

Early Bird

Med detta alternativ får du ditt paket levererat hem till dörren med tidningsbudet. Det innebär att leveransen sker innan klockan 07 på morgonen. Över 90 procent av Sveriges befolkning har möjlighet att välja det här alternativet.

Med Early Bird får du ditt paket inom 1-2 dagar från att du har lagt din beställning. Om paketet är för stort för att få plats i din brevlåda så kommer budet att hänga paketet i en påse på din dörr eller brevlåda.

Instabox

Om du väljer detta alternativ kommer ditt paket att levereras i expressfart till en förvaringsbox. Du hämtar sedan ut paketet ur boxen när du själv vill genom att identifiera dig med hjälp av Mobilt BankID.

Med detta leveransalternativ skickas ditt paket inom 0-2 vardagar från det att du lagt din beställning.

Instabox Home

Detta alternativ ger snabba leveranser då paketet skickas inom 0-2 vardagar. Paketet får du levererat hem till dörren.

PostNord Varubrev

Med PostNord Varubrev levereras paketet hem till din brevlåda. Leveranstiden är två till fyra vardagar. Om paketet inte får plats i brevlådan så läggs det i en påse som hängs vid din ytterdörr eller på din brevlåda.

PostNord Postpaket

Med detta alternativ levereras ditt paket inom en till två vardagar. Ditt paket lämnas hos det ombud du valt och du behöver sedan hämta ut paketet hos ombudet. När paketet är framme hos ombudet får du en avisering via sms. Du hämtar då ut paketet genom att identifiera dig med hjälp av din legitimation samt kolli-ID.

Hur kommer man i kontakt med Svensk Hälsokost?

För att komma i kontakt med Svensk Hälsokost behöver du kontakta deras kundtjänst. Det kan du göra på flera olika sätt.

Ett sätt att kontakta Svensk Hälsokost är genom att fylla i ett kontaktformulär. För att göra detta behöver du först surfa in på företagets hemsida. När du har gjort det klickar du dig fram till formuläret genom att gå in på deras kundtjänstsida. Du fyller i dina uppgifter i formuläret och ställer sedan din fråga. Svensk Hälsokost hör sedna av sig så fort de har möjlighet. De kontaktar dig på den e-postadress som du har angett i formuläret.

Ett annat sätt att kontakta kundtjänst hos Svensk Hälsokost är genom att skicka ett mail med din fråga. Svensk Hälsokost återkommer då med ett svar via mail så fort de kan.

Ytterligare ett sätt att komma i kontakt med Svensk Hälsokost är genom att ringa in till kundtjänst. För att göra detta behöver man ringa då kundtjänst har telefontid. Detta har de varje helgfri vardag mellan klockan 09 och 12.

För närvarande erbjuder Svensk Hälsokost ingen möjlighet att chatta med kundtjänst.

Vilket omdöme & betyg i tester & recensioner får Svensk Hälsokost på nätet?

Svensk Hälsokost brukar få höga betyg och goda omdömen när recensenter och kunder får säga sitt. Hos TrustPilot, som är en stor och välkänd sida där kunder själva kan lämna omdömen och dela ut betyg till företag som de har handlat från, har Svensk Hälsokost fått väldigt höga betyg.

Baserat på närmare 700 omdömen har Svensk Hälsokost fått snittbetyget 4,6 av 5. Detta är förstås ett toppbetyg och något som vittnar om att Svensk Hälsokost har väldigt många nöjda kunder.

I sina omdömen vittnar dessa nöjda kunder om flera olika anledningar till att Svensk Hälsokost har fått så höga betyg. 82 procent av alla kunder som betygsatt Svensk Hälsokost har nämligen delat ut betyget fem stjärnor, det vill säga högsta möjliga betyg.

Att Svensk Hälsokost erbjuder snabba leveranser är något som flera nöjda användare tar upp. Många som beställer hälsokost värdesätter att få sitt paket snabbt och på det området tillhör Svensk Hälsokost de bästa i klassen, enligt de nöjda kunderna. Många nämnar också att Svensk Hälsokosts produkter håller högsta kvalitet.

Tre bra saker med Svensk Hälsokost

 • Har många naturliga och ekologiska produkter i sitt sortiment.
 • Har en tydligt hemsida som gör det enkelt att handla online.
 • Erbjuder många olika leveransalternativ.

Tre dåliga saker med Svensk Hälsokost

 • Vissa kosttullskott i deras butik ligger högt i pris.
 • Kundtjänst har bara öppet tre timmar om dagen via telefon.
 • Butiken lägger lite för stort fokus på spirituella produkter.

Tre av de populäraste produkterna/tjänsterna hos Svensk Hälsokost

 • Kosttillskott med Omega-3.
 • Kosttillskott med betakaroten.
 • Kosttillskott med magnesium.

Se fler på Svensk Hälsokosts hemsida

Frågor och svar om Svensk Hälsokost

Frågor & svar

Vilka äger Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost ingår i en koncern där moderbolaget är Svenskt Kosttillskott.

Är Svensk Hälsokost säkert?

Ja, Svensk Hälsokost erbjuder bara säkra produkter som lever upp till alla krav som Livsmedelsverket ställer. De erbjuder också säkra betalningssätt och har säkra leveranser.

Hur kan man betala hos Svensk Hälsokost?

När man handlar hos Svensk Hälsokost kan man välja att betala på flera olika sätt. Bland annat går det att betala via Klarna vilket innebär att du som kund kan välja mellan att få en faktura, att betala med bankkort eller använda Swish.

Vilja kampanjer & rabatter har Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost erbjuder ofta olika kampanjer och rabatter. Inne på sin hemsida har de en flik som heter “Kampanjer” och där kan kunder hitta massor av varor till nedsatt pris. Svensk Hälsokost erbjuder också något som kallas “Veckans klipp” där de varje vecka erbjuder rabatter på utvalda produkter.

Har Svensk Hälsokost vanliga butiker?

Nej, Svensk Hälsokost har inga vanliga butiker. De har bara en butik online.

Var levererar Svensk Hälsokost?

Svensk Hälsokost levererar över hela Sverige. När man lägger en beställning hos Svensk Hälsokost kan man välja på flera olika leveranssätt.

Är Svensk Hälsokost ett bra val?

Ja, Svensk Hälsokost är ett utmärkt val för alla som vill köpa hälsokost av högsta kvalitet. Vi har bara med bra val på vår hemsida och Svensk Hälsokost är i allra högsta grad ett bra val.

Apotek & vård på nätet i juni 2024:


MEDS

 • Ett av Sveriges populäraste apotek med ett enormt utbud och bra priser.
 • Snabb frakt via Citymail, Airmee, Instabox, Postnord m.fl.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

DOZ Apotek

 • DOZ, f.d. Lloyds Apotek finns även på nätet.
 • Snabb frakt via Postnord, Instabox och Best hemleverans.
 • Alltid möjölighet till fri frakt när du handlar.

Apotek365

 • Produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel.
 • Frakt med Postnord och DHL till ombud eller hem.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

Svensk Hälsokost

 • En butik på nätet som är specialister på hälsokost.
 • Snabb frakt och upp till hela 8 leveranssätt.
 • Handla för minst 100 kr så får du fri frakt.

Din Psykolog

 • Väldigt låga patientavgifter vilket gör tjänsten billig.
 • Gratis om man är under 20 år eller har frikort.
 • Enkelt att komma i kontakt med en psykolog.

Memira

 • Memira Eyecenter utför över 20.000 synkorrigerande operationer varje år.
 • Finns i över 50 städer i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.
 • Gratis undersökning inför ögonlaser och linsbyte.

Swemed

 • Erbjuder möbler, utrustningar och engångsartiklar inom vård och hälsa.
 • Bra personlig kundservice som kan hjälpa dig inför ditt köp.
 • Produkter med hög kvalitet och säkerhet.