Apotek online logo

Apotek365

Vi har gått genom Apotek365 för att ta reda på vilka tjänster och erbjudanden man har till kunder. Läs om Apotek365 och se vad kunder tycker längre ned på sidan.

Se erbjudanden här

Vilka är Apotek365?

Apotek365 är ett apotek på nätet som drivs av företaget Pharmart AB. Apotek365 är ett apotek som uteslutande har inriktat sig på försäljning via nätet. De driver alltså inte några fysiska apotek.

Hos Apotek365 hittar du ett stort sortiment där fokus ligger på receptfria apoteksvaror inom en stor mängd olika kategorier, exempelvis hälsoprodukter, skönhetsprodukter och klassiska apoteksvaror som till exempel värktabletter och nässpray, för att nämna några av de vanligaste.

I sortimentet hos Apotek365 finns över 6000 olika produkter att välja och vraka mellan. Apotek365 har många kända märken i sitt sortiment och produkterna säljs till ett konkurrenskraftigt pris. I sortimentet finns också många ekologiska produkter vilket är något som har blivit väldigt populärt på senare tid.

Något som är bra att känna till om Apotek365 är att de i skrivandes stund inte erbjuder möjligheten att beställa mediciner eller läkemedel som är receptbelagda. Om man vill beställa sådana mediciner eller läkemedel så får man vända sig till ett annat apotek på nätet.

Vilka typer av tjänster/produkter har Apotek365?

Apotek365 är ett stort apotek online som har över 6000 produkter i sitt sortiment. Dessa produkter är fördelade på en mängd olika kategorier. Något som är värt att notera är att det inte går att handla receptbelagda mediciner eller receptbelagda läkemedel hos Apotek365.

Bland kategorierna som finns hos Apotek365 finns det många som är värda att nämna. Bland annat satsar Apotek365 stort på produkter som är relaterade till covid-19. Även om pandemin klingat av så cirkulerar covid-viruset i vårt samhälle och det finns fortfarande stor efterfrågan på många olika covid-relaterade produkter. Bland annat är självtesterna populära och dessa finns givetvis hos Apotek365. Andra covid-relaterade produkter som finns att tillgå är bland annat skyddshandskar, munskydd och alkogel, för att nämna några.

En annan kategori produkter som är väldigt populära hos Apotek365 är drogtester. Hos Apotek365 hittar du alltid drogtester och självtester som ger säkra resultat. Alla drogtester som säljs hos Apotek365 är CE-märkta och det innebär att de håller hög kvalitet.

Hos Apotek365 kan du handla professionella drogtester som är avsedda för hemmabruk. Alla drogtester som finns i sortimentet kommer till ett väldigt bra pris. Drogtesterna passar väldigt bra för privatpersoner men också för företag och behandlingshem. Med dessa tester går det att testa mot en mängd olika droger som exempelvis metadon, bensodiazepiner, amfetamin, tradolan men också mot mer kända droger som cannabis eller kokain. Något som är bra att känna till när man handlar drogtester hos Apotek365 är att de levereras på ett diskret sätt.

Apotek365 har också ett stort utbud av produkter inom kategorin solskydd. Apotek365 har ett stort utbud av bland annat ekologiska solskydd som ger ett bra skydd för huden. Det finns också flera solrelaterade produkter att välja bland i sortimentet så som brun utan sol, solvitaminer eller after sun-kräm.

För den som letar efter olika nivåer av solskyddsfaktorer så är Apotek365 definitivt helt rätt ställe att leta på. Där finns det bland annat solskydd med allt från SPF 10 till 50+. Det finns också många produkter inom kategorin solskydd som är anpassade för barn i Apotek365:s sortiment.

Hos Apotek365 hittar man inte bara produkter för människor utan det finns också ett stort utbud av varor som är till för djur, bland annat husdjur och djurhälsa. Hos Apotek365 finns produkter för såväl häst som husdjur.

Bland produkterna finns bland annat fodertillskott, hjälpmedel för att plocka bort fästingar, liniment, produkter för husdjurs munhälsa och givetvis mycket annat. När det gäller produkter för djur samarbetar Apotek365 med flera kända märken och leverantörer. Detta innebär att du kan vara säker på att alla produkter inom kategorin djur håller högsta kvalitet.

Hos Apotek365 går det också att hitta ett stort utbud av kosttillskott fulla med nyttiga vitaminer och mineraler. Att köpa dessa tillskott är extra bra för alla som är gravida eller veganer eftersom man då behöver extra näringsämnen för att kroppen ska fungera optimalt. Det är också något som är väldigt bra för alla som tränar eftersom att behovet för att fylla på med dessa vitaminer och mineraler ökar. Hos Apotek365 finns det många olika vitaminer och mineraler att välja mellan och de kan inhandlas i olika former som exempelvis flytande form, som tabletter eller som brustabletter.

Ytterligare en kategori produkter där Apotek365 har ett av marknadens största utbud är munvård som hjälper mot munsår och munblåsor. I denna kategori finns många olika produkter som hjälper mot just dessa problem som kan upplevas som väldigt jobbiga. Om man drabbas av munsår eller blåsor i munnen kan det påverka såväl humöret som ens välbefinnande. Blåsor i munnen är ofta smärtsamma och de hindrar en från att fungera normalt i sin vardag.

I Apotek365:s sortiment finns många receptfria produkter som hjälper till med behandlingen av blåsor i munnen och andra typer av munsår. Ett bra tips är att beställa en vara som passar redan vid första symtom. Genom att attackera munblåsor eller munsår snabbt så blir man av med dessa snabbare då läkningsprocessen snabbas på. Det lindrar också smärtan som annars uppstår av blåsor i munnen eller munsår. Detta också mycket annat finns hos Apotek365.

Erbjuder Apotek365 något mer, t.ex. rådgivning?

Erbjuder Apotek365 något mer, t.ex rådgivning?

Nej, Apotek365 erbjuder ingen medicinsk eller farmaceutisk rådgivning. Apotek365 är endast en återförsäljare av apoteksvaror, det vill säga ett onlineapotek. Apotek365 säljer bara varor som inte är receptbelagda.

Hur beställer jag hos Apotek365?

För att beställa hos Apotek365 går du in på deras hemsida och lägger till de varor som du vill få hemskickade i ditt paket. Det går till precis som på vilket nätapotek eller i vilken nätbutik som helst. Värt att notera är att det inte går att beställa receptbelagda läkemedel eller mediciner från Apotek365.

När du handlar hos Apotek365 kan du alltid se vilka aktuella erbjudanden, kampanjer och rabatter du som kund kan ta del av. Här kan du hitta enskilda varor som har tillfälliga kanonpriser.

Något som är bra att känna till om Apotek365 är att de har en helt egen flik för “Lagerrensning”. Fliken är precis vad namnet antyder – en plats där Apotek365 rear ut varor som de vill bli av med från lagret. Det är absolut inget fel på dessa varor, syftet är bara att göra plats på lagret för att få plats med nya varor. Denna rensning innebär att du som kund verkligen har möjligheten att hitta apoteksvaror till kraftigt nedsatta priser. För den som vill fynda billiga varor är detta verkligen platsen att titta på.

Gå till Apotek365s hemsida

Vilka leveranssätt finns hos Apotek365?

När man har valt vilka varor man vill beställa hos Apotek365 samt vilket betalningsalternativ man föredrar så kan man gå vidare till att välja leveranssätt. När man beställer hos Apotek365 kan man få sina varor levererade med välkända och pålitliga leverantörer som exempelvis PostNord och DHL.

Hur kommer man i kontakt med Apotek365?

För att komma i kontakt med Apotek365 är det enklast att göra detta genom att kontakta deras kundtjänst. Den håller öppet mellan 10 och 14 på vardagar.

Det går att komma i kontakt med kundtjänst på två olika sätt. Antingen kan man göra det genom att slå en signal via telefon. Det går också att kontakta kundtjänst genom att höra av sig via e-post.

Frågor som inkommer till Apotek365:s kundtjänst via e-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar om frågan är skickad på en helgfri vardag.

Vilket omdöme & betyg i tester & recensioner får Apotek365 på nätet?

Apotek365 är ett apotek på nätet som brukar få relativt höga betyg när sajter som betygsätter olika företag och apotek får säga sitt på nätet. Detsamma gäller på sajter där kunder själva kan sätta betyg på olika företag.

TrustPilot är med all säkerhet den största och mest kända sådana sajten där användare själva kan betygsätta och lämna omdömen om olika företag. Hos TrustPilot har användarna gett Apotek365 betyget 4,4 av 5 möjliga vilket måste anses vara ett väldigt högt betyg.

Hela 78 procent av alla användare har delat ut högsta möjliga betyg till Apotek365, vilket är fem stjärnor. Bland de användare som har gett Apotek365 fem stjärnor nämns flera orsaker till de höga betygen i deras omdömen.

Flera av dessa nöjda kunder vittnar om att Apotek365 har en tjänst som gör det lätt att beställa apoteksvaror. De levereras snabbt och utan krångel och detta är något som många kunder verkligen uppskattar. En annan sak som många nöjda kunder nämner som en av anledningarna till att de delat ut högsta betyg är att Apotek365 är en pålitlig leverantör. Många av dessa kunder beställer ofta produkter och de kommer alltid fram snabbt och utan krångel.

Detta innebär att många kunder numera har hög tilltro till Apotek365 och det är också det som gör att Apotek365 fått så högt snittbetyg.

Sju procent av alla användare som har recenserat Apotek365 har delat ut det lägsta möjliga betyget, vilket är en stjärna. I sina omdömen nämner dessa missnöjda kunder ett antal orsaker till varför de har valt att dela ut det lägsta möjliga betyget.

En sak som flera missnöjda användare nämner i sina omdömen är att de har beställt en vara som sedan har visat sig inte finnas i lager. Denna information har saknats vid det tillfälle de har beställt produkten från Apotek365:s hemsida. Detta har gjort att de kunderna har blivit besvikna och därmed delat ut det lägsta möjliga betyget.

En annan sak som dessa kunder varit missnöjda med är att flera missnöjda kunder har upplevt fel i leveranserna. Exempelvis nämner några av dessa att produkter som de har beställt har saknats i det paket de fått hemlevererat.

Tre bra saker med Apotek365

 • Erbjuder lagerrensning vilket innebär att alla kunder kan fynda varor till vrakpriser.
 • Har ett enormt sortiment med över 6000 olika produkter.
 • Erbjuder säkra och snabba leveranser.

Tre dåliga saker med Apotek365

 • Det går inte att beställa några receptbelagda läkemedel eller mediciner hos Apotek365.
 • Erbjuder ingen rådgivning eller liknande på sin hemsida.
 • Kundtjänst har endast öppet några få timmar varje dag vilket betyder att det kan vara svårt att få tag på dem.

Tre av de populäraste produkterna/tjänsterna hos Apotek365

 • Drogtester för hemmabruk har ökat i popularitet och finns i många olika varianter.
 • Bivaxdukar med naturligt folie som säljs i 3-pack.
 • Allergitester, bland annat ett test för hundallergi från Ecotest säljer i många exemplar.

Se fler på Apotek365s hemsida

Frågor och svar om Apotek365

Frågor & svar

Vilka äger Apotek365?

Apotek365 drivs av företaget Pharmart AB som också ligger bakom flera andra framgångsrika apotek på nätet.

Är Apotek365 säkert?

Ja, när du handlar på Apotek365 kan du känna dig trygg med att det är säkert att handla på deras hemsida. Betallösningarna som går att använda hos Apotek365 är alla säkra och beprövade, så du kan känna dig trygg även med dessa.

Hur kan man betala hos Apotek365?

Hos Apotek365 går det bra att betala med kreditkort och bankkort, precis som hos de flesta andra apotek på nätet. Det går också bra att betala via Klarna på deras sida vilket innebär att alla kunder har möjlighet att få en faktura på sina inköp.

Vilja kampanjer & rabatter har Apotek365?

För att se vilka aktuella kampanjer och rabatter som finns på Apotek365 är det bäst att surfa in på deras hemsida. Något som är unikt hos Apotek365 är att de har en egen flik för lagerrensning där kunderna kan hitta produkter som är på väg att rensas bort från lagret till riktiga kanonpriser. För alla som gillar rabatterade varor är denna flik verkligen värd att spana in.

Har Apotek365 vanliga butiker?

Nej, Apotek365 är ett nätapotek som har valt att säga upp den traditionella relationen med fysiska apotek. Hos Apotek365 kan man uteslutande handla via nätet. Apotek365 är med andra ord ett renodlat onlineapotek.

Var levererar Apotek365?

Apotek365 levererar i hela Sverige. Det spelar ingen roll om du bor ensligt ute på landsbygden eller centralt i en tätort, oavsett var i Sverige du bor så levererar Apotek365 sina varor hem till dig.

Är Apotek365 ett bra val?

Ja, Apotek365 är ett apotek som erbjuder säkra betallösningar och snabba leveranser. Vi har vara med säkra val på vår sida och Apotek365 är utan tvekan ett säkert val.

Apotek & vård på nätet i april 2024:


MEDS

 • Ett av Sveriges populäraste apotek med ett enormt utbud och bra priser.
 • Snabb frakt via Citymail, Airmee, Instabox, Postnord m.fl.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

DOZ Apotek

 • DOZ, f.d. Lloyds Apotek finns även på nätet.
 • Snabb frakt via Postnord, Instabox och Best hemleverans.
 • Alltid möjölighet till fri frakt när du handlar.

Apotek365

 • Produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel.
 • Frakt med Postnord och DHL till ombud eller hem.
 • Handla för minst 299 kr så får du fri frakt.

Svensk Hälsokost

 • En butik på nätet som är specialister på hälsokost.
 • Snabb frakt och upp till hela 8 leveranssätt.
 • Handla för minst 100 kr så får du fri frakt.

Din Psykolog

 • Väldigt låga patientavgifter vilket gör tjänsten billig.
 • Gratis om man är under 20 år eller har frikort.
 • Enkelt att komma i kontakt med en psykolog.

Memira

 • Memira Eyecenter utför över 20.000 synkorrigerande operationer varje år.
 • Finns i över 50 städer i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.
 • Gratis undersökning inför ögonlaser och linsbyte.

Swemed

 • Erbjuder möbler, utrustningar och engångsartiklar inom vård och hälsa.
 • Bra personlig kundservice som kan hjälpa dig inför ditt köp.
 • Produkter med hög kvalitet och säkerhet.